employer branding
trainingen

Ben jij de People/HR manager, marketeer of communicatie specialist,
die wil bijdrage aan een positieve bedrijfscultuur? Dan zit je hier goed!
Wij zijn de employer brand adviseurs, jullie de employer brand makers!

Deze tijd biedt kansen voor bedrijven die het anders durven te doen.

Veel kennis heb je al in huis. Maar benut je die kennis wel volledig?

De mensen die werkzaam bij je zijn, zijn de mensen die je bedrijfscultuur van binnenuit kennen. Tijdens onze trainingen leren en inspireren we jullie hoe die kennis te gebruiken om een sterk Employer brand te creëren. Geen Employer brand dat op de tekentafel is ontstaan, maar een Employer Brand dat ontstaat van binnenuit, dat past bij de huidige tijdgeest en de veranderingen op de arbeidsmarkt.

trainingen

Modern werkgeverschap

Inspirerend |

Verschillende generaties staan te popelen om aan de slag te gaan bij een werkgever die ze waardeert, inspireert en persoonlijke groei toejuicht. Maar hoe bereik je deze mensen op de huidige arbeidsmarkt?

In deze training draait alles om de toekomst!
Wat is dat ‘nieuwe werven’ precies en hoe stoom je jullie bedrijf klaar voor nieuwe generaties?

Arbeidscommunicatie

Praktisch | Tools

Er is een kans van 0% dat mensen solliciteren bij een bedrijf dat ze niet kennen, en een kans van 100% dat mensen vertrekken als ze zich niet verbonden voelen. Hoe je beide gevallen kunt tackelen? Communicatie!

In deze training nemen we alle mogelijke communicatie onder de loep. De communicatie die ervoor zorgt dat nieuwe werknemers geboeid raken en huidig personeel zich verbonden blijft voelen.

Strategisch werkgeversmerk

Inspirerend | Interactief | Tools

Over je mensen gesproken .. Wie zijn dat eigenlijk, wat vinden ze belangrijk en komt dat overeen met jullie werkgeverswaarden, toekomst visie en bedrijfscultuur?

In deze training leren we je welke stappen je moet doorlopen om tot een sterk werkgeversmerk te komen. Een merk waar je in de toekomst op kunt bouwen. Daarnaast bespreken we ook samen hoe jij die interne data strategisch in kan zetten om je werkgeversbekendheid te vergroten bij de gewenste doelgroepen.

Employee journey

Ispirerend | Interactief | Tools

De ervaring van je medewerkers is bepalend voor de aantrekkelijkheid van je werkgeverschap. Die ervaring begint bij het moment dat ze de drempel over stappen, het wordt gevormd door de jaren in dienst en eindigt .. Eigenlijk nooit!

Tijdens deze training gaan we jullie gehele employee journey af. Hoe zorg je ervoor dat mensen en kandidaten geboeid blijven? 

Sessie op maat

Praktisch | Interactief | Tools

Een kort programma zodat iedereen weer bij de les is? Of toch liever een sessie waarbij we induiken op één onderwerp dat specifiek op jullie bedrijf van toepassing is? Dan is een inspiratie sessie wat voor jullie!

We bepalen op voorhand waar we het over gaan hebben en verzamelen informatie over jullie bedrijf om de sessie zo toepasbaar mogelijk te maken.

Contact Form - Home