Met een glimlach naar je werk. Met trots spreken over de organisatie. Samen jubileums vieren. Nieuwe collega's aandragen.

Goed werkgeverschap
dat ervaar je

Waarom Employer branding?

Jij ziet waardevolle krachten vertrekken & nieuw talent weet jou niet te vinden.

Dat mensen het grootste goed zijn van je organisatie, dat wist jij al lang! Jij wil je waardevolle mensen behouden en nieuw talent aantrekken. Maar waarom lukt dat niet? Betalen we ze niet genoeg? Zijn onze bedrijfsuitjes dan niet leuk? Of zijn de verwachtingen van ‘die nieuwe generatie’ gewoon niet realistisch?

We kunnen je gerust stellen: Geen van dat allen!

Mensen floreren al eeuwen het beste op plaatsen waar ze zich gewaardeerd voelen, geïnspireerd worden en waar ze kunnen groeien. Maar .. dan moeten ze wel weten dat jij de werkgever bent die dat kan bieden.

En dat is waar wij goed in zijn!

Wij laten jullie eruit springen met..

EMPLOYER VALUE PROPOSITION

Op zijn Hollands noemen we dit ook wel ‘werkgeverswaarden’. Intern gedreven onderzoeken we samen met jou wat je belangrijk vind en wat je aantrekkelijk maakt als werkgever. We laten de holle begrippen los en gaan opzoek naar ondersteunend bewijs.

ARBEIDSCOMMUNICATIE

Met onze marketingblik adviseren we je tijdens het maken van wervende vacature teksten, werken-bij pagina’s en interne communicatie. We denken met je mee vanuit het werkgeversmerk en zorgen ervoor dat je communicatie aansluit bij de doelgroep.

HR TECH

Met de juiste tools maak je jouw HR processen efficiënter, begrijpelijker en leuker! We helpen en adviseren je met automatisering, CRM & ATS systemen, Chat GTP en Social media tools. 

AMBASSADEURS

Dit is ‘hoe mensen over je praten wanneer je er niet bij bent‘. Je zou denken dat je daar weinig tot geen invloed op hebt. Maar niks is minder waar. 

 

Wij reiken je de tools en kennis aan om jezelf zo positief mogelijk te profileren voor wanneer ‘je er niet bij bent‘.

EMPLOYEE ENGAGEMENT

Hoe houd je mensen gemotiveerd en betrokken bij het werk dat ze doen? Wij noemen dit ook wel ‘positief & preventief werkgeverschap’, we buigen ons samen over het strategische behoud van je mensen. 

ON & OFFBOARDING

Mensen komen en mensen gaan. Maar hoe ze komen en gaan, dat heb jij in de hand!  Samen doorlopen we het gehele proces en kijken we waar jullie de contactpunten kunnen verbeteren, verwijderen of toevoegen.  

TALENTONTWIKKELING

Uitdaging en waardering in je werk” is de levenselixer van iedere organisatie. Daar waar mensen stil staan en zich ondergewaardeerd voelen, is waar ze vertrekken. Samen met jou en je mensen bekijken we waar jullie bedrijfsdoelen en potentieel talent elkaar ontmoeten. 

EVENTS & BEURZEN

We ondersteunen en brainstormen samen over hoe jij jezelf aantrekkelijk neer kan zetten tijdens beurzen en events. We denken het gehele concept met je uit, van uitnodiging, activiteit, goody-bag(lees: opvolging) tot aan de presentatie en aankleding.

WERKGELUK

Mensen die gelukkig zijn met het werk dat ze doen leven langer. Moeten we daar nog meer aan toevoegen?

SOCIAL MEDIA

 81% van de sollicitanten raadpleegt eerst social media voordat ze solliciteren. 56% van de werknemers die trots zijn op hun werk en organisatie, dragen dit uit op hun profiel. Best een leuk middel dus dat social media.

 

Wij helpen je met de juiste balans vinden tussen consumentenmerk en werkgeversmerk en adviseren je over de de verschillende kanalen.

GENERATIES

Of we het nou Gen Z, Millenials of babyboomers noemen, het zijn allemaal mensen. Mensen die we hard nodig hebben om zeker te zijn van de continuïteit van onze organisatie. We ‘schoppen’ daarom niet tegen generatieverschillen, maar gaan opzoek naar hoe ze elkaar kunnen versterken.

Wil je daar meer over weten?

Onze overtuiging

Een employer brand creëren is meer dan je waarden op een A4’tje zetten. Het is een manier van denken en doen. Je vindt het terug in elke vezel van de organisatie. Jouw mensen dragen dezelfde waarden als die van jouw werkgeversmerk, daarom dat ze zo goed bij je passen.

Vanuit deze filosofie werken we samen. Wij zijn de verbindende factor tussen je HR, communicatie en marketing team. Door de combinatie van jullie energieke motivatie en onze expertise ontstaan er verrassende en vernieuwende oplossingen. Wij dagen je uit om anders en creatief te denken.

Eén ding is 100% zeker, dit kunnen we alleen samen!

Wij zijn de employer brand adviseurs, jullie de employer brand makers!

Zo werken we

Als werkgever ben je uniek, en zo dus ook je aanpak! Daarom zijn al onze samenwerkingen maatwerk. 

Als employer brand specialisten schuiven wij aan bij je vaste team van People/HR managers en communicatie- en marketing mensen. Samen vormen we de special force waarmee we jullie werkgeversmerk gaan versterken. Een proces waarbij jullie vernieuwing en verandering toejuichen. 

Contact Form - Home