Aantrekkelijk werkgeverschap
Bepaal je niet zelf

De aantrekkelijkheid van je werkgeversmerk wordt bepaald door de behoeften van je werknemers en kandidaten. Achterhaal wat deze behoeften zijn en wat je kan waarmaken. Communiceer die behoeften en zorg er daarna voor dat het de juiste mensen bereikt. Strategie, Communicatie & Uitvoering.

Strategie

Werkgevers identiteit vs. Werkgeversimago
Wie jij bent als werkgever en hoe mensen je werkgeverschap ervaren bepalen hoe aantrekkelijk je bent op de arbeidsmarkt! Met een strategisch plan voorkom je dat potentiële kandidaten de ruimte krijgen voor vrije interpretatie en krijg je meer controle over jouw werkgeversmerk. Jij bepaalt zelf voor wie je aantrekkelijk bent. 

Strategie

Communicatie

De juiste mensen aanspreken
Strategische arbeidscommunicatie begint bij de vraag; Is jouw ideale kandidaat latent of actief werkzoekend? Spreek de mensen aan die het beste aansluiten bij het functieprofiel en het beste binnen je organisatie zullen functioneren. Kwaliteit boven kwantiteit!
(Viral gaan doe je maar in je eigen tijd)

Communicatie

Uitvoering

De juiste kandidaat (vriendelijk) bereiken
Afhankelijk zijn van je netwerk is op een krappe arbeidsmarkt niet ideaal. Met de juiste technische tools maak je niet alleen je wervingsproces gemakkelijker, maar ook kandidaat vriendelijker (iets met een werkgever zijn die de tijd van zijn kandidaat serieus neemt).

Uitvoering

Samen
werken

Iets wat wij het liefste doen is het bouwen aan een sterk werkgeversmerk. Maar dat kunnen wij niet alleen..

En grote kans dat jullie er hulp bij kunnen gebruiken!

Tijdens onze samenwerking tikken we de onderwerpen aan van strategie tot uitvoering. Samen creëren we een werkgevers verhaal waarover verteld mag worden tijdens de borrel.

Sessie's

Workshops

Eenmalig een inspiratie workshop voor je team of de persoon die verantwoordelijk is voor het aantrekken van personeel?

Wij geven workshops over o.a. de volgende onderwerpen:

  • Employer branding
  • Job marketing 
  • Organisch werven
  • Vacature teksten schrijven

Training traject

Willen jullie je employer branding en wervingsproces naar een hoger niveau tillen? Dan zetten we onze schouders eronder met een training traject!

Afhankelijk van jullie wensen, behoeften, maar vooral wat nodig is, gaan we samen een traject aan waarbij we jullie personeel de fijne kneepjes leren om zelf een effectieve recruitment marketing strategie op te zetten. 

Contact Form - Home