samenwerkingen & advies

Aantrekkelijk werkgeverschap is denken en doen.
Wij hebben de kennis zodat jij het in de praktijk kan brengen.

Goed werkgeverschap proef je in de bedrijfscultuur.
Je ziet het als je op sollicitatie komt, je voelt het in de samenwerkingen en je ervaart als je richting je werk fietst met een glimlach op je gezicht.

Een employer brand creëren is meer dan je waarden op een A4’tje zetten. Het is een manier van denken en doen. Je vindt het terug in elke vezel van de organisatie. Jouw mensen dragen dezelfde waarden als die van jouw werkgeversmerk, daarom dat ze zo goed bij je passen ;).

Vanuit deze filosofie werken we samen. Wij zijn de verbindende factor tussen je HR, communicatie en marketing team. Door de combinatie van jullie energieke motivatie en onze expertise ontstaan er verrassende en vernieuwende oplossingen. Wij dagen je uit om anders en creatief te denken. 

Wij zijn de employer brand adviseurs, jullie zijn de employer brand makers!

Waarom een samenwerking of advies?

Als werkgever ben je uniek, en zo dus ook je aanpak! Daarom zijn al onze samenwerkingen maatwerk. Als employer brand specialisten schuiven wij aan bij je vaste team van People/HR managers en communicatie- en marketing mensen. Samen vormen we de special force waarmee we een sterk werkgeversmerk neerzetten. Een proces waarbij jullie vernieuwing en verandering toejuichen. 

 

 

Wat gaan we doen?

We buigen ons samen over onderwerpen zoals jullie On- en offboarding, Employer Value Proposition, Talentontwikkeling, Ambassadeursschap, Employee engagement, Nieuwe generaties, Werkgeluk en HR/marketing tech. Jullie kennis samen met onze expertise zorgt voor creatieve ideeën die de jus geven aan jullie Employer brand. 

 


Onboarding

Onboarding

Proefperiode

EVP

EVP

Werkgeverswaarden onderzoek,

Talent ontwikkeling

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier

Werkgeluk

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier

Offboarding

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier

HR Tech

HR Tech

ChatGTP, marketing tools, ATS systemen, social media
Contact Form - Home